Posted in Blogs Columns

De zoektocht naar mij

De zoektocht naar mij Posted on 25 juni 2017Leave a comment

Grieks met de Rotterdamse R, realistische dromer, tikkeltje eigenwijs, maar niet te beroerd om dat toe te geven. Gek op sushi, schoenen, Youtube, schrijven, mijn werk, familie, vriendinnetjes en de grote verkering. Contacten vind ik leuk en kan via Instagram.

Voor een lange tijd leefde ik als een voorgeprogrammeerde robot. En eerlijk is eerlijk, het maakt het leven soms een stuk makkelijker. Je hoeft bijvoorbeeld niet veel na te denken omdat je dag in dag uit hetzelfde riedeltje afwerkt.Tot het moment dat ik uit het niets begon te janken als een klein kind en niet kon stoppen. Voorzichtig deed mijn geliefde een dappere poging om te vragen wat er precies aan de hand was. “Ik weet godverdomme niet meer wie ik ben!” krijste ik door heel het huis, terwijl de snottebellen uit m’n neus hingen.

Persoonlijke uitdaging

Volgens mijn ‘inner circle’ ben ik creatief aangelegd en soms iets onrealistisch. Daar lag ook mijn persoonlijke uitdaging; het onmogelijke mogelijk maken. Nu kan ik niet eens bedenken wat ik ’s avonds moet koken. Een ander voorbeeld. Als trotse eigenaar van een collectie mooie schoenen en elke dag grijpen naar mijn vertrapte Nikes omdat ik simpelweg niet meer wil nadenken. Ze zeggen toch wel eens Verstand op nul en blik op oneindig? Dat je hersencellen daarvan afsterven en je zin in het leven langzaam afneemt, waren ze kennelijk vergeten te vermelden.

Creatieve blokkades, geen keuzes kunnen maken, het ontbreken van een duidelijke mening en niet meer weten wat ik echt leuk vind zijn slechts enkele verschijnselen waar ik na mijn inzinking bewust van werd. Het klinkt misschien wat overdreven en misschien is dat het ook wel, maar je realiseren dat er iets niet goed gaat in je leven vraagt in ieder geval om verandering. Tijd voor actie dus! Een nieuwe zoektocht naar mij. Of kan het zo zijn dat ik mijzelf nooit echt heb gevonden? Ik weet het niet.

O ja shit

Vergeet ik mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Meni, een nieuwe blogger/schrijver (of geef het beestje maar een naam die jij leuk vind) bij Rebelles. Je kunt van mij in ieder geval verhalen verwachten de zoektocht naar mezelf en deel graag de lessen die ik tijdens dit proces leer, maar vooral de memorabele momenten met je. Daarnaast kun je veel content verwachten over mijn relatie, gewoon omdat mijn relatie soms een achtbaan is.

Nog even kort de dingen die ik wel over mezelf weet: 24 jaar – communicatieadviseur – Grieks – straight to the point – continue strijd met afvallen

Grieks met de Rotterdamse R, realistische dromer, tikkeltje eigenwijs, maar niet te beroerd om dat toe te geven. Gek op sushi, schoenen, Youtube, schrijven, mijn werk, familie, vriendinnetjes en de grote verkering. Contacten vind ik leuk en kan via Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *