Magnifieke Meisjes

Alle soorten vrouwen inspireren mij op verschillende manieren. Wat ze doen, hoe ze zijn en waar ze van houden. Jammer genoeg weet je alleen wat er voorbij komt op hun social media, blogs en door hun werk, maar wie zijn ze nou echt? Ik besloot interviews af te nemen met deze vrouwen. Niet over wat ze doen en hoe ze het doen, maar wie zijn ze?

Waarom alleen interviews met vrouwen?

Vrouwen zijn mijn referentiekader. Ik bén zelf een vrouw. Ik laat me inspireren door vrouwen, wat ze doen, wie ze zijn en hoe ze hun dromen waarmaken. Mannen kunnen mij absoluut inspireren, maar ik kan mezelf herkennen in vrouwen. Natuurlijk; het verhaal van een man kan raakvlakken voor mij hebben, maar nooit volledig. Bovendien vind ik dat vrouwen een hele andere kijk op de wereld hebben dan mannen. Een kijk die ik vaak genoeg deel.

Verschillende Magnifieke Meisjes krijgen 15 dezelfde vragen. Leer deze vrouwen kennen, laat je inspireren en leer dat we uniek zijn in onze overeenkomsten.

Niet altijd zo geweest

Ik heb nooit echt van vrouwen gehouden. Ik ging altijd om met mannen, wist me altijd beter te vermaken met mannen en kon altijd beter opschieten met mannen. Dit had vooral te maken met het feit dat de vrouwen waar ik mee optrok, vaak heel oppervlakkig waren. En veel roddelden. Het stereotype vrouw. Ik heb echt oprecht een afschuw gehad voor vrouwen, omdat degenen om mij heen juist niet de vrouwen waren die ik nodig had in mijn wereld. Dit is veranderd toen ik ouder werd, meer volwassen en besefte dat ik de vrouwen om mij heen kon kiezen.

Ik belandde in een andere wereld. Een wereld waar vrouwen elkaar hielpen, in plaats van de grond in stampte. Een wereld waar vrouwen elkaar ondersteunde, in plaats van vriendjes probeerde te stelen. Een wereld waar vrouwen vriendinnen waren zonder over elkaar te roddelen. Die wereld liet mij zien dat het dus ook anders kon. En die wereld wil ik graag met jullie delen door middel van deze interviews.

Interviews

Zij zijn jou voorgegaan

Hieronder staan Magnifieke Meisjes die je zijn voorgegaan. Elk op hun eigen persoonlijke en unieke manier. En dat maakt ze juist zo bijzonder. Zelf ben ik altijd op zoek naar inspirerende vrouwen, maar ik kan me voorstellen dat jij ook vrouwen kent die jou inspireren, dan kan je mij altijd een mailtje sturen. Ben jij of ken jij die inspirerende vrouw? Stuur mij dan zeker een mailtje!